Auto stickers

Auto Stickers

Auto stickers bestellen

Wij van Nimwegen Reclame uit Middelharnis bieden u een zeer ruime keuze in auto stickers. Auto stickers zijn verkrijgbaar de meeste uiteenlopende kwaliteiten. Wij leveren stickers voor iedere auto, vrachtauto, aanhanger of waar u ook maar uw reclame uiting op wilt hebben.
In onze eigen studio maken wij de auto sticker, of auto stickers als u er meer wilt hebben speciaal voor u op maat. Met moderne computer gestuurde apparatuur kunnen wij direct uw autostickers afdrukken en in de gewenste vorm snijden.

Keuze in kwaliteit auto stickers

Bijna alle auto stickers zijn universeel te gebruiken voor de meest uiteenlopende automerken of modellen. Uiteraard maken wij vooraf eerst een tekening op schaal van uw voertuig of aanhangwagen waar u de auto stickers op wilt hebben. U heeft bij ons de keuze uit diverse kwaliteiten voor degene met een klein budget tot auto stickers van de gerenommeerde merken 3M, Avery of Mactac.

Wilt u de auto stickers zelf aanbrengen?

Met enige vaardigheid en juist advies kunt ook zelf de auto stickers aanbrengen op uw auto. Wij raden u altijd aan de auto stickers aan te brengen in een zo stof vrij mogelijke omgeving en het oppervlak goed schoon te maken met een cleaner.

Wilt u de auto stickers door ons laten aanbrengen?

Ook dat is geen probleem! Neem contact met ons op om uw bestelling door geven, wij maken met u vervolgens een afspraak voor het aanbrengen van de auto stickers. Meer informatie vindt u onder autobelettering.

Naar contact!