bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding, het juiste adres!

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor uw bedrijfskleding in Middelharnis, of op Goeree-Overflakkee? Nimwegen reclame uit Middelharnis biedt u een breed scala aan bedrijfskleding, veiligheidskleding en promotiekleding.

Het visitekaartje compleet met uw eigen bedrijfskleding

Een goede uitstraling mag natuurlijk ook aan uw bedrijf niet ontbreken. Uw personeel wordt herkent, u komt professioneel over en uw personeel kan veilig aan de slag! Wij bieden u een ruim assortiment aan bedrijfskleding.
Ook voor kleine oplages bent u bij ons aan het juiste adres. In onze eigen studio ontwerpen en produceren wij veelal de kleine oplages voor het bedrukken van bedrijfskleding. Vervolgens kunnen wij ook in huis de bedrukkingen aanbrengen op de bedrijfskleding.

Veilige bedrijfskleding

Ook veiligheidskleding, dat is bedrijfskleding wat speciaal is gecertificeerd voor bepaalde werkzaamheden kunnen wij u leveren en desgewenst voorzien van bedrukking. Vanwege de vele technische stoffen die beschikbaar zijn om veilig werken werkbaar te maken kan niet alles zomaar bedrukt worden. Wij beschikken dan ook over de juiste kennis en materialen om ook moeilijk te bedrukken bedrijfskleding te voorzien van uw bedrijfslogo.
Wilt u graag een ontwerp hoe uw kleding eruit komt te zien? Ook dat is geen probleem. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel. Stuur uw logo mee en laat ons meedenken hoe we tot een mooie oplossing kunnen komen voor uw bedrijfskleding!

U bent u bij ons aan het juiste adres voor T-shirts, poloshirts, sweaters, werkbroeken, werkjassen etc. Etc. Te veel om op te noemen. Kom daarom langs of stuurt u gerust een e-mail of nog beter, pak de telefoon! Wij helpen u graag in uw keuze voor passende bedrijfskleding.
Nimwegen Reclame uit Middelharnis is uw partner als het gaat om kleding voor uw bedrijf, veiligheidskleding en promotiekleding! Voor ieder budget hebben wij een passende oplossing. Snel besteld en snel in huis!

Naar contact!