Bouwbord en reclamebord

Bouwbord of reclamebord

Bouwbord en reclamebord specialist op Goeree Overflakkee.

Regelmatig komt u langs wegen op ons eiland Goeree-Overflakkee of daarbuiten een bouwbord of reclamebord tegen. De kans is groot dat een van deze borden geproduceerd is door Nimwegen Reclame uit Middelharnis.

Ons bedrijf is namelijk gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en plaatsen van bouwborden of grote reclameborden bij ons in de regio. De meest voorkomende locaties zijn langs de weg of bij bouwprojecten. Deze vorm van reclame, door middel van een bouwbord of groot reclamebord wordt vaak gebruikt door aannemers en makelaars. Vanwege de afmetingen van bouwborden of reclameborden springen ze al snel in het oog waardoor ze een uitstekend medium vormen om reclame te maken. Ze brengen de boodschap perfect over en vaak zijn bouwborden dusdanig ingedeeld dat ze ook ruimte bieden voor reclame van onderaannemers.

Uw bouwbord of reclamebord: de voordelen op een rij!

Ons bedrijf Nimwegen Reclame beschikt over de juiste apparatuur om prints op groot formaat te kunnen produceren. Hierdoor zijn we in staat om snel en vakkundig een kwalitatief hoogwaardig bouwbord of reclamebord te produceren. Nimwegen Reclame biedt u een 100% tevredenheid, geen zorgen en spoedlevering als dat nodig is.

Daarnaast zorgen wij geheel kosteloos voor een goede opmaak van uw eigen unieke bouwbord of reclamebord. Uiteraard bent u er vrij in om uw eigen ontwerp aan te leveren. Neem contact met ons op voor de voorwaarden en de juiste opmaakspecificaties.

Plaatsing van uw bouwbord of reclamebord vraagt om kennis en ervaring. Daarom ontwikkelen wij, en plaatsen wij zelf uw reclamebord of bouwbord op de door u gewenste locatie, waar u maar wilt. Wij zorgen ervoor, indien nodig voor een goede draagconstructie die weer en wind bestendig is.

Neem vandaag nog contact op, voor meer informatie of een passend voorstel naar aanleiding van uw wensen!

Naar contact!