Belettering

Belettering op uw voertuig

Belettering nodig voor uw voertuig? Bedrijfsvoertuigen zitten voortdurend op de weg tussen allerlei potentiële klanten en zijn zeer geschikt voor reclameboodschappen. Laat uw bedrijfsvoertuig opvallen door middel  van belettering.

Reclame op uw voertuig door middel van belettering is de ideale manier voor uw bedrijf om uw naamsbekendheid te vergroten. Hiermee brengt u uw boodschap constant onder de aandacht.

Bestickering van uw voertuig

Het beletteren van uw voertuig is een van onze specialiteiten. Of het nu gaat om auto’s, boten, vrachtwagens of campers, alles is mogelijk. Bedrijfsvoertuigen zitten voortdurend op de weg tussen allerlei potentiële klanten en zijn zeer geschikt voor reclameboodschappen en het verhogen van uw naamsbekendheid. Wij helpen u graag met de maatwerk oplossing voor jouw bedrijf.

Promotionele belettering

Wilt u uw voertuig bestickeren voor promotionele doeleinden? Goed idee. Het bestickeren van een voertuig voor een tijdelijke actie is vaak zeer effectief. Daarnaast behaal je een groot bereik. Voor tijdelijke stickers gebruiken we een minder sterk hechtende lijmlaag die eenvoudiger verwijderd kan worden van het voertuig.

Offerte aanvragen?

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.