Binnenreclame

Binnenreclame

Wij plaatsen binnen reclame geheel naar uw wens en stijl, van uw bedrijfslogo op de balie tot uw gepersonaliseerde vergaderruimte. Wij staan voor u klaar en gaan graag met u voor het beste resultaat.

Door middel van binnenreclame zorgt u voor een professionele werkplek met een unieke en persoonlijke uitstraling. Deze reclamevorm omvat alle visuele reclame binnen uw bedrijfspand, winkel of ziekenhuis en zelfs voor evenementen.

Displays

Door middel van displays maakt u uw product aantrekkelijk en laat u een product extra opvallen. Van Nimwegen helpt u graag bij het maken van uw display in allerlei vormen en diverse maten. Vervolgens kunt u deze plaatsen in de winkel of supermarkt voor een mooi visueel plaatje.

Informatie- of aanduidingsborden

Wilt u informatie- of aanduidingsborden plaatsen voor bijvoorbeeld in een ziekenhuis, het theater of grote ruimtes? Dan bent u bij Van Nimwegen aan het juiste adres. Wij zorgen voor diverse borden en stickers om het uw gasten en bezoekers zo eenvoudig mogelijk te maken. Ook looproutes en bewegwijzering verzorgen wij graag voor u.

Raamstickers

Bent u geinteresseerd in stickers voor uw etalage, bijvoorbeeld om promoties of de nieuwe collectie zichtbaar te maken? Dan maken wij graag mooie raamstickers voor uw winkel. Raamstickers zijn zeer geschikt voor reclameboodschappen en acties, maar ook om uw winkel een mooie en professionele uitstraling te geven.

Offerte aanvragen?

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.