Gevelreclame

Gevelreclame

Wilt u gevelreclame toepassen op uw bedrijfspand, school of (sport)vereniging? Wij bieden u de mogelijkheden, van gratis proefdruk tot een gemonteerd resultaat.

Gevelreclame is de commerciële uiting op- of aan een bedrijfspand of winkel en is bedoeld om uw bedrijfsnaam herkenbaar te maken en daarmee uw zichtbaarheid te vergroten. Dit kunnen diverse mogelijkheden zijn, waaronder 3D gevelletters, (LED)lichtreclame en meer.

3D gevelletters

3D gevelletters kunnen gemaakt worden in de vorm van het logo en in de huisstijl van uw bedrijf, compleet op maat. Samen kijken we naar de beste afmeting voor de gevelletters en zoeken we uit waar  we deze het best kunnen plaatsen om het pand te laten stralen. De 3D gevelletters zijn iets dikker waardoor deze goed opvallen en een fraai effect geven. Alle kleuren zijn mogelijk voor uw gevelletters.

Lichtreclame

Verlichte LED letters op de gevel zorgen voor een spectaculair effect en vallen extra op. Ook deze LED letters of ‘lichtletters’ maken wij op maat met de mogelijkheid voor verschillende afmetingen. LED letters zijn ongetwijfeld een aanwinst voor uw bedrijf, we kijken graag samen naar de beste keuze voor de lichtreclame op uw gevel.

Reclamezuil

Ook het maken en plaatsen van een reclamezuil of reclamebord is mogelijk. Deze worden vaak toegepast voor de herkenning van een bedrijf. Daarnaast zie je dat deze ook vaak dient als wegwijzer, zodat klanten of leveranciers direct zien welke richting ze op moeten. Een reclamezuil is zeer geschikt voor plaatsing langs de weg.

Offerte aanvragen?

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.