Glasfolie

Glasfolie

Glasfolie is de ideale uitkomst voor de juiste uitstraling van uw bedrijf. Wij voorzien uw pand van de juiste glasfolie met als uitkomst een fijn resultaat voor uw bezoekers en medewerkers.

Er zijn diverse toepassingen voor glasfolie. Zo kunt u UV-werende glasfolie laten plaatsen, maar ook decoratieve- of anti-inbraak glasfolie. Er zijn tal van mogelijkheden voor het doel van glasfolie, wij helpen u graag bij het plaatsen van de juiste glasfolie voor uw bedrijf.

Decoratieve glasfolie

Wilt u uw ramen voorzien van decoratieve glasfolie? Er zijn vele mogelijkheden. Zo kunt u uw glaspanelen voorzien van het bedrijfslogo- of naam om een professionele uitstraling te creëren voor uw bedrijf. Wilt u de creatieve kant op, dan kunnen wij kleur tint folie toepassen in diverse kleuren. Maar ook spiegelfolie is mogelijk voor uw studio of dansschool.

Veiligheid

Wij hebben ook diverse glasfolie ter beschikking voor de veiligheid van uw pand. Zo plaatsen wij anti-glasbreuk-, anti-inbraak- en veiligheidsfolie ter bescherming van inbraak en beschadiging van uw bedrijf of winkel. Daarnaast is het met Van Nimwegen zelfs mogelijk om explosie werende folie te laten plaatsen. Voor uw horecazaak is het van belang om de regels volgens het HAACP na te streven. Wij plaatsen graag het HAACP folie om glassplinters weg te houden uit uw voedingsproductie.

Privacy & bescherming

Heeft u graag privacy in uw winkel? Dan is het gebruik van privacy folie of ‘One way vision’ wellicht de juiste oplossing. Dit zorgt ervoor dat omstanders niet snel kunnen kijken naar de ruimte achter het glas, bijvoorbeeld tijdens een vergadering. U kunt genieten van uw privacy zonder pottenkijkers.

Zonwerende glasfolie

Wilt u verkleuring tegengaan van uw producten en zorgen voor een prettiger binnenklimaat? Dan plaatsen wij graag UV-werende raamfolie op uw ramen. Zonwerende glasfolie wordt vaak gebruikt als oplossing op een zonneterras tegen de wartme of in een etalage waar alle producten beschermd moeten worden tegen de felle zon.

Offerte aanvragen?

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.