Lasergraveren en lasersnijden

Lasergraveren & Lasersnijden

Ço2 laser graveren en snijden op- en door alle materialen? Er zijn tal van mogelijkheden als het gaat om graveren. Heeft u een specifiek idee voor een product, laat het ons weten. 

wij gaan graag voor u aan de slag met het vertalen van uw ideeën naar een perfect en goed verzorgd eindresultaat. Komt u er niet uit met het ontwerp? Geen probleem, wij helpen u ook graag een handje met het ontwerpen van een origineel product.

Materialen

Er zijn tal van mogelijkheden als het gaat om graveren. De meest geschikte materialen voor gravering zijn materialen waarop de gravering duidelijk zichtbaar is en waarvan het materiaal niet al te breekbaar is. Zo maken wij bijvoorbeeld graag gebruik van glas, aluminium, hout en diverse soorten kunststof. Daarnaast zijn er nog tal van andere mogelijkheden.

Mogelijkheden

Door middel van lasergraveren kunnen bijna alle vormen worden gegraveerd op materialen, zelfs fijne lijnen en punten. Daarnaast biedt deze manier vele voordelen. Het gebeurt snel, flexibel en met hoge kwaliteit. Wij personaliseren uw product compleet naar wens. Ook krijgt u altijd een gratis proefdruk. Heeft u een uniek zelfgemaakt product, of wilt u private label laten ontwikkelen. De lijst is eindeloos en de keuze is uiteindelijk aan u. Wat uw wens ook is, wij horen het graag van u en gaan aan de slag met een origineel product.

Offerte aanvragen?

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.