Lasergraveren en lasersnijden

Lasergraveren en lasersnijden


Ço2 laser graveren en snijden, op en door alle materialen.

– Produceren private labels.
– Personaliseren van uw product.
– Gratis proefdruk.
– 100% huisgemaakte met passie

Graveren of snijden

Er zijn tal van mogelijkheden als het gaat om graveren. De meest geschikte materialen zijn materialen waarop de gravering duidelijk zichtbaar is en niet al te breekbaar zijn. Zo maken wij bijvoorbeeld graag gebruik van glas, aluminium, hout en diverse soorten kunststof. Daarnaast zijn er nog tal van andere mogelijkheden.

  • Pennen
  • Sieraden
  • Informatieborden
  • Tablets
  • Naamplaatjes of naambordjes
  • Gedenkplaatjes

De lijst is eindeloos en de keuze is uiteindelijk aan u. Wat uw wens ook is, wij horen het graag van u en gaan aan de slag met een origineel product.

Een uniek product laten lasergraveren met tekst, logo of afbeelding

Heeft u een specifiek idee voor een product? Of heeft u een voorkeur voor een bepaald materiaalsoort of product dat u wilt laten graveren? Laat het ons weten en wij gaan graag voor u aan de slag met het vertalen van uw ideeën naar een perfect en goed verzorgd eindresultaat.

Komt u er niet uit met het ontwerp? Geen probleem, wij helpen u graag een handje met het ontwerpen van een origineel product. U kunt ons telefonisch bereiken, via de mail of bij ons langs komen in Middelharnis, Goeree-Overflakkee. Wij hopen u graag van dienst te zijn en te zorgen graag voor een prachtig eindproduct.