Over ons

Over Nimwegen Reclame

Even voorstellen, wij zijn Wim en William van Nimwegen. Al ruim 20 jaar zijn wij in ontwikkeling om voor onze klanten moderne klantgerichte reclame uitingen te visualiseren.

Onze missie is om op een duurzame en verantwoorde manier te ondernemen door voortdurend te innoveren op het gebied van producten en diensten. Wij houden het graag persoonlijk en willen 100% voldoen aan de wensen van onze klanten. Dit doen wij door samen te zoeken naar oplossingen van bijvoorbeeld de juiste materialen en eigenschappen en de gewenste levensduur. Kortom, wij halen energie uit het realiseren van een perfect product voor elke toepassing.

 

Wij zijn een klein familie bedrijf maar hebben samen een grote passie voor maatwerk reclame. Wij vinden het belangrijk dat uw reclame aan uw wens voldoet, maar ook de service na de montage of levering staat bij ons hoog in het vaandel.

 

Mist u het puntje op de i van uw reclame door een storm of een montage/productie fout? Dan lossen wij graag voor u op. Wij zien u graag op onze locatie, of neem gerust contact op.

Een praktische denkwijze, nuchtere blik en een eerlijke prijs is waar wij voor staan.

Offerte aanvragen?

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.