overig

Wat doen we nog meer…!

Ons bedrijf kenmerkt zich door zijn veelzijdigheid. Wij maken verschil door flexibel te werken en te handelen en met een uitgebreid scala aan reclame gerelateerde producten hebben wij u altijd iets te bieden.

Bedrijfskleding

Het bedrukking van textiel voor beperkte oplages doen wij in eigen beheer. Met onze moderne apparatuur en kennis kunnen wij prachtige bedrukkingen realiseren vanaf kleine aantallen. Ook technisch moeilijke producten zoals bedrijfskleding en veiligheidskleding kunnen wij voorzien van reclame-uitingen. Ons kledingassortiment bestaat uit een breed aanbod van promotioneel textiel en bedrijfskleding. Wij adviseren u graag!
Ga naar onze pagina over bedrijfskleding!

Relatiegeschenken

Heeft u een evenement, beurs of wilt u uw relaties verrassen met een leuke attentie? Pennen, kladblokjes, aanstekers.. er is altijd wel iets te vinden wat bij uw budget en wensen past. Laat u vrijblijvend verrassen.

Bijzondere objecten

Steeds vaker weten opdrachtgevers ons te vinden voor beletteren van bijzondere voertuigen. Hulpverleningsvoertuigen voor onder meer de brandweer voorzien wij van passende striping geheel volgens de voorschriften die door de Nederlandse overheid zijn vastgesteld.

Naar contact!