Textiel bedrukken

Textiel bedrukken

Textiel bedrukken

Of het nu gaat om bedrijfskleding of om een tafelkleed, Nimwegen Reclame uit Middelharnis is uw partner voor het bedrukken van textiel. De textielproducten uit ons assortiment zijn van duurzame kwaliteit en er is ruime keuze. Indien u liever eigen textielproducten aanlevert om te laten bedrukken is dat voor ons geen enkel probleem.

Bedrijfskleding bedrukken

U wilt natuurlijk graag dat uw personeel goed te herkennen is en professioneel voor de dag komt. Bedrukte bedrijfskleding is daar een fijn middel voor. U heeft de keuze uit een uitgebreid assortiment kleding, die wij graag voor u bedrukken naar uw wens. Een logo, een naam, of zelfs een foto in full colour… Met moderne en professionele technieken creëren wij unieke bedrijfskleding die past bij de uitstraling van uw bedrijf.

Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van de bedrijfskleding? Geen probleem! In onze studio zitten we klaar om met uw ideeën aan de slag te gaan en zo samen tot een mooi eindresultaat te komen.

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. Of u nu 1 of 1000 stuks wilt laten bedrukken, we zijn u graag van dienst.

Veiligheidskleding bedrukken

In bepaalde beroepen is het gebruikelijk, wenselijk of zelfs verplicht om veiligheidskleding te gebruiken. Voor veiligheidskleding worden andere textielen gebruikt dan voor reguliere bedrijfskleding. De techniek om deze textielen te bedrukken is dan ook anders door de stoffen die er in verwerkt zijn.

Bij Nimwegen Reclame leveren we gecertificeerde veiligheidskleding en hebben we de kennis en materialen in huis om deze te bedrukken. Zo heeft u de juiste veiligheidskleding en is deze ook nog eens herkenbaar.

Andere textielen bedrukken

Hoewel bedrijfskleding en veiligheidskleding het vaakst bedrukt bij ons de deur uit gaan, zijn er nog tal van andere textielproducten die wij bedrukken. U kunt kiezen uit ons uitgebreide aanbod, maar het is ook mogelijk uw eigen producten aan te leveren om te bedrukken. Dat kan in meer dan 200 unieke drukkleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Textiel laten bedrukken door Nimwegen Reclame in Middelharnis.

Als u textiel wilt laten bedrukken ontvangen wij graag uw logo, ontwerp of idee. Indien gewenst kunnen we met u meedenken over een ontwerp. We laten u zien welke opties u heeft qua textielsoort en modellen en kunnen hierin adviseren. Voor ieder budget hebben we een passende oplossing.

In onze studio bekijken we vervolgens uw wensen en hoe wij deze zo mooi mogelijk weer kunnen geven op het te bedrukken textiel. Natuurlijk kunnen we u van tevoren laten zien hoe het eindresultaat zal worden. Na uw akkoord start het drukwerk en al snel hierna heeft u de producten in huis.

U kunt ons bezoeken in Middelharnis, Goeree-Overflakkee. Voor informatie mag u natuurlijk ook bellen of een e-mail sturen.